Helyi közélet

2013.01.21. 17:32

Rongálás miatt villognak a lámpák az Avason

Miskolc - Napok óta sárgán villognak a közlekedési lámpák az Ifjúság-, Szentgyörgy út, Fény Gyula tér kereszteződésben Miskolc, avasi városrészében.

Miskolc - Napok óta sárgán villognak a közlekedési lámpák az Ifjúság-, Szentgyörgy út, Fény Gyula tér kereszteződésben Miskolc, avasi városrészében.Nevezett helyen ugyan nem „ősidők” óta van villanylámpás kereszteződés, azonban az ott élők, és az arra közlekedők örömmel vették azt, hogy lámpák kerültek korábban a csomópontba, hiszen forgalmas útról van szó. Ráadásul két középiskola is található a közelben és a tömegközlekedés is áthalad a városrész ezen részén.

Mint azt az Észak-Magyarország hétfőn megtudta, az illetékesek értesültek a hibáról, azonban sajnos azt egyelőre nem tudják orvosolni...

- Nevezett csomópontban megrongálták a forgalomirányító berendezést - tájékoztatta portálunkat Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. PR- és kommunikációs vezetője. - Egy olyan alkatrész ment tönkre, amelyet helyben nem tudunk pótolni, így azt megrendeltük.

Hogy mikorra állhat vissza az Avas ezen részén „az eredeti” állapot? Pásztor Imre reményei szerint még ezen a héten. Ugyanakkor a Miskolc Holding munkatársa arra kéri az arra közlekedőket, hogy amíg nem tudják orvosolni a problémát, ne megszokásból közlekedjenek a kereszteződésben, és legyenek türelemmel.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában