Helyi közélet

2013.01.16. 12:33

Csernelyben fogták el a körözött szerb férfit

Ózd - Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki azzal a 35 éves szerb állampolgárságú férfivel szemben a svájci Zürich Kanton bírósága, akit az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén, Csernely községben fogtak el az ózdi járőrök.

Ózd - Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki azzal a 35 éves szerb állampolgárságú férfivel szemben a svájci Zürich Kanton bírósága, akit az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén, Csernely községben fogtak el az ózdi járőrök. Egy rutinellenőrzés alkalmával igazoltatták a rendőrjárőrök a 35 éves férfit. Adatai ellenőrzése során kiderült, hogy a férfival szemben élő nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, súlyos bűncselekmények elkövetése miatt. Az intézkedés alkalmával a szerb férfinél és a vele utazó ukrán nőnél kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök, amelyek lefoglaltak tőlük. A két személyt a járőrök előállították és az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette őket.

Ellenük kábítószerrel visszaélés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, a hatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában