Helyi közélet

2013.01.26. 19:22

Aladdin találkozása a tüskevári gyerekekkel

Miskolc - Bizonnyal emlékeznek olvasóink: karácsonyi akciónk egyik kedvezményezettje a miskolci Tüskevár tagiskola és Óvoda, illetve az oda járó középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek közössége volt.

Miskolc - Bizonnyal emlékeznek olvasóink: karácsonyi akciónk egyik kedvezményezettje a miskolci Tüskevár tagiskola és Óvoda, illetve az oda járó középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek közössége volt.Az olvasóinktól – Kovács Gábornétól és családjától – érkezett ajándékokon túl szerettünk volna olyan élményt is biztosítani számukra, amelyet sokáig nem felejtenek el. Megkértük a Csodamalom Bábszínház igazgatóját, Szabó Attilát: ajándékoznák meg őket egy bábszínházi előadással. Az igazgató, aki tavaly is kiérdemelte a „Segítünk segítője” címet és az azzal járó emlékplakettet, ezúttal sem hagyott cserben. Meghívása az Aladdin most pénteki előadására szólt, amelyet nagyon élveztek a gyerekek és kísérőik is.

A tagintézmény vezetője, Rhúz Anna azt is elmondta: a Guruló Műhely miskolci műhelyvezetője, Somosi János segít kiválasztani nekik azokat a kerékpárokat, amelyeket át is alakít számukra. Erre a Fux Zrt. vezérigazgatójától kapott 100 ezer forint nyújt lehetőséget.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában