Helyi közélet

2012.12.11. 09:16

Nemek harca Miskolcon - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei három „bolti szarkát” és egy garázdát vettek őrizetbe, a kazincbarcikai rendőrök két engedély nélküli fakitermelőt és egy bolti tolvajt fogtak el, míg a tiszaújvárosiak szintén egy lopási ügyben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Nemek harca Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság többek között garázdaság miatt indított eljárást egy kocsmai verekedés miatt. Az elsődleges adatok alapján a hajnali órákban egy helyi szórakozóhelyen két lány előzetes szóváltás után összeverekedett, majd a skandalumot tetézte három fiatalember is. Az összetűzésben négyen sérültek meg könnyebben, illetve a söröző alkalmazottja is nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség a garázdákat előállította a kapitányságra.

Megyénk útjain az elmúlt nap nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. A további balesetmentes közlekedés érdekében a megyei rendőr-főkapitányság felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában