Helyi közélet

2012.12.03. 11:18

Fehér lepel alatt Bánkút és Bükkszentkereszt

Miskolc - Hétfőn nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, és a Dunántúlon kisüt a nap. Eleinte többfelé, majd napközben egyre inkább már csak a keleti tájakon fordulhat elő eső, havas eső, hó.

Miskolc - Hétfőn nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, és a Dunántúlon kisüt a nap. Eleinte többfelé, majd napközben egyre inkább már csak a keleti tájakon fordulhat elő eső, havas eső, hó.Az északnyugati szél egyre többfelé viharossá fokozódik, a friss hóval borított területeken kisebb hóakadályokat építhet. - írj a koponyeg.hu. - A reggeli 0 fok után délután +3 fok körül alakulhat a hőmérséklet, azaz erős olvadás várható. Kedden nyugat felől beborul az ég, és többfelé lehet csapadék: északon és keleten havazás, máshol eső, havas eső. Néhol ónos eső sem kizárt. 0 és 5 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Bánkúton a mérések alapján a sícentrumban jelenleg 9 cm-es hóréteg vastagsága, és -2,1 Celsius fok van. Ugyanakkor Bükkszentkereszten Olvasónk tájékoztatása szerint 5 cm körüli a fehér lepel.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában