Helyi közélet

2012.11.27. 08:15

Keressük a brutális avasi támadás okát

Miskolc - Még hosszú rehabilitációra lesz szüksége, de javul a megvert gitárművész állapota.

Miskolc - Még hosszú rehabilitációra lesz szüksége, de javul a megvert gitárművész állapota.„Sokat javult az egészségügyi állapota, de még messze nem tökéletes”, válaszolta Tatár Ernő arra a kérdésünkre, hogy milyen állapotban van fia, Tatár Iván.

Mint korábban többször megírtuk, Tatár Iván gitárművészt az avasi református temetőben ez év tavaszán olyan csúnyán megverték, hogy a kómából csak hetek múltán eszmélt fel, de kommunikálni sokáig nem lehetett vele.

Mint Tatár Ernő elmondta, fia hivatalosan még mindig nincs kihallgatható állapotban, de rengeteget javult, hála a gondos kezelésnek. „Nagyon hálás vagyok az orvosainak és a nővéreknek, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a fiamra”, mondta Tatár Ernő, majd elmesélte: Ivánt édesanyjával felváltva látogatják, egyik nap ő megy, másnap az édesanyja, és mindig visznek neki a kedvenc ételeiből, hátha attól erősödik egy kicsit.

Tatár Ernő a rendőröknek is hálás, hogy kitartó munkával sikerült elfogniuk fia támadóit, akik azonban még mindig nem adtak magyarázatot a tettükre. „Jók a rendőrök, értik a dolgukat, a végére fognak járni”, bizakodott Tatár Ernő, mondván, fél év kitartó munka árán elfogták a támadókat, csak sikerül erre a kérdésre is választ találniuk.

Feltett szándékunk, hogy mi is megkérdezzük a támadóktól, mi vezérelte őket, ezért megtettük a szükséges lépéseket, hogy bejussunk a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő fiatalemberekhez a börtönbe.

Rivotril-verzió

Egy interneten terjedő levél szerint az emberölés kísérletével gyanúsított két fiatal „jó családból származik”, egyikük most készült az egyetemre. Állítólag korábban nem voltak agresszívak, azon a márciusi estén azonban szalonnasütés közben olyan bort ittak, amibe egyikük elhagyott barátnője bosszúból Rivotrilt kevert. Hogy hány tablettát kell az egyébként nyugtatóként, stresszoldóként használatos gyógyszerből a borban feloldani, hogy annak íze ne tűnjön fel, de ilyen hatást váltson ki, a levél nem tartalmazza.

Kíváncsiak vagyunk rá, hogy a Rivotril-verziót a fiatalok felhasználják-e védekezésükhöz, ezért kerestük a fiatalok ügyvédeit, akik a későbbiekben beszélnek munkatársunkkal.

ÉM-SZP


Miskolc – A támadók állítólag azzal védekeznek, hogy nem voltak tisztában vele, mit tesznek.

Miskolc – Elfogta a rendőrség a miskolci gitárművész támadóit, előzetesben vannak.

Miskolc – Magához tért az éber kómából az a férfi, akit két hónapja találtak meg összeverve az Avasi temetőben.

Miskolc – Bíznak az avasi temetőben megtámadott zenész felépülésében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában