Helyi közélet

2012.11.06. 17:45

Jó napot kívánok! Van fehérsün, vagy bagoly?

Miskolc - Gáspár Péter, a Miskolc belvárosában található díszhal- és madár bolt tulajdonosa nem most kezdte az ipart, hiszen nagyszülei, és szülei révén 4 éves korától a Széchenyi utcai üzletben éli napjait.

Miskolc - Gáspár Péter, a Miskolc belvárosában található díszhal- és madár bolt tulajdonosa nem most kezdte az ipart, hiszen nagyszülei, és szülei révén 4 éves korától a Széchenyi utcai üzletben éli napjait.- Először halak, és madarak voltak nálunk. - fogalmazott a bolt vezetője. - A papagájokat, kanárikat, és pintyeket vitték akkoriban az emberek. De lehetett vörös mókust is kapni, ami most ugye védett állat. Egzotikumokkal sosem foglalkoztunk, de más üzletben volt kígyó, vagy éppen majom. Mi úgymond szolidabb vásárlói réteget céloztuk meg...

Pedig lenne rá igény! Főképpen egy-egy filmsiker, vagy televíziós sorozat után megszaporodnak az ilyen jellegű kérdések a vevőktől.

- Az utóbbi időben igen, kérdezgettek. Ugyanis ha látnak az emberek egy filmet, akkor ez mindig felmerül. - mondta Gáspár Péter. - Ezek felkapott állatok: például a fehér sün, vagy a bagoly. Utóbbi éppen a gyerekek által nagyon kedvelt Harry Potter miatt. Mi nem tudunk segíteni...

ÉM-JLI



Miskolc - A szakember szerint lehet két perc alatt is halat etetni, és lehet "máshogyan" is.


Miskolc - A Borsod Online-on keressük a megye legszebb állatát. November 30-ig lehet szavazni a kedvencekre.

Nézze meg a képeket és szavazzon, hogy Ön szerint melyik a legszebb háziállat. Vajon melyikük fogja elnyerni a címet?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában