Helyi közélet

2012.10.26. 18:25

Újabb drog-dealer a rács mögött

Ózd - Lakásán fogták el a rendőrök azt az ózdi férfit, akit a hatóság kábítószer-terjesztéssel gyanúsít. Az összehangolt rendőri akcióban az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Akció alosztály munkatársai vettek részt.

Ózd - Lakásán fogták el a rendőrök azt az ózdi férfit, akit a hatóság kábítószer-terjesztéssel gyanúsít. Az összehangolt rendőri akcióban az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Akció alosztály munkatársai vettek részt.A nyomozás adatai alapján a 26 éves ózdi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ez év elejétől több helyi személy számára folyamatosan, napi rendszerességgel különböző fajtájú drogokat kínált és adott át.

A gyanúsított lakásán megtartott házkutatások alkalmával a rendőrség kábítószereket, tablettákat, patikamérleget, fecskendőket továbbá tűket foglalt le. A drog pontos mennyiségét és hatóanyagtartalmát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

A drog-dealer elfogását követően a rendőrök több, kábítószer fogyasztót is elfogtak, akik szervezetében kábítószernek minősülő anyagot mutatott ki a gyorsteszt.

Tekintettel arra, hogy az előzetes letartóztatás feltételei fennálltak, illetve a gyanúsítottal szemben hasonló és más bűncselekmények elkövetése miatt már több jogerős bírói ítélet is született, ezért őt az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette. Ezt követően a rendőrség előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

- Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában