Helyi közélet

2012.10.13. 19:36

Családi nap a miskolci nevelőszülőknek

Miskolc - Családi napra várta a nevelőszülőket és a gyermekeket a Miskolci Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülői Hálózata szombaton.

Miskolc - Családi napra várta a nevelőszülőket és a gyermekeket a Miskolci Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülői Hálózata szombaton.Az eseményt első alkalommal rendezték meg, azzal a céllal, hogy a nevelőszülők jobban megismerjék egymást, a családok, testvérek találkozhassanak. A hálózaton belül 40 nevelőszülő család van, és 88 gyermek. A szervezők őket várták szombaton az egyetemi sportcentrum műfüves pályájára. A vendégeket számos program várta: volt strandröplabda, sorverseny kézműves foglalkozás, kosármeccs. Délre pedig gulyás főztek a résztvevőknek. Tóth Zsuzsa, a hálózat szakmai vezetője elmondta: a Családi napon a kiscsaládokból egy nagy család alakul. A közös programok, játékok még jobban összekovácsolják a csapatot - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában