Helyi közélet

2012.08.01. 11:45

Örült a DVTK-meccs végén Rakaczki Bence

Miskolc - Javul az állapota Rakaczki Bencének, de még további kezelésre lesz szüksége.

Miskolc - Javul az állapota Rakaczki Bencének, de még további kezelésre lesz szüksége.A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata kapusának, Rakaczki Bencének gyógyulása jó irányba halad. Az ifjú hálóőrnél még június közepén diagnosztizáltak leukémiát, és az óta kórházban kezelik őt.

- Pozitív hírrekkel tudok szolgálni, hiszen Bence továbbra is jól reagál a kezelésekre, és a gyógyulás útján van – beszélt fia állapotáról, Rakaczki János. - A fehérvérsejtek száma nagy mértében csökkent, így már a jövő héten beindulhat az egészséges sejtek képződése, és remélhetőleg ezután már csak egy kezelésre lesz szükség.

Látta a meccset Bence

A leukémiában szenvedő Rakaczki Bencének a későbbiekben csontvelő-átültetésre is szüksége lesz.

- Remélem, hogy valamelyik testvére, Tamás, vagy Péter, alkalmas donor lesz, és tud majd segíteni neki – mondta az ifjú hálóőr édesapja, aki arra a kérdésünkre, hogy Bence látta-e a pénteki Diósgyőr–Újpest mérkőzést (2-1), ezt válaszolta: - Természetesen megnézte a találkozót, és örült annak, hogy a labdarúgók, valamint a szurkolók kifejezték együttérzésüket. Jó hangulatban van Bence, és reméli, hogy hamarosan a csapattársaival, és a drukkerekkel lehet, mert eddig nagyon sok erőt adtak neki. A kisfiam nagyon hálás ezért.

ÉM-MAL


A DVTK - Újpest meccsen a klub, a szurkolók és a játékosok is biztosították Rakaczki Bencét, hogy mellette állnak.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában