Helyi közélet

2012.08.13. 14:41

Maradj Miskolcon Factory Fesztivál - Sok zene, jó buli a gyárban

Miskolc - Pörgés, buli, sport és őrület. Szombaton volt a Factory Fesztivál.

Miskolc - Pörgés, buli, sport és őrület. Szombaton volt a Factory Fesztivál.Újra itt a nyár, újra Factory Fesztivál. Szombat éjszaka ismét fiatalokkal népesült be a Factory Aréna a vasgyárban, hogy a legőrültebb zenékre bulizzanak, a legextrémebb sportokat próbálhassák ki.

A rock, a metál, a hip-hop és az elektro pörgések mellett az underground művészetek is helyet kaptak, a sort pedig az International Graffi ty Big Up, Factory Art Cellar, Steel City Szafari és a Tudásgyár elnevezésű programok színesítették. Görgőn, keréken vagy falon kúszva, és persze a színpadokon pörgött az őrület. Reggeltől estig a főszereplő a buli, a sport, a művészetek voltak.

Az idei fesztivál tulajdonképpen itthon marasztaló fesztivál is volt, hiszen a címe Maradj Miskolcon Factory Fesztivál. Ezzel utalva arra, hogy a rendezvény egyik fő támogatója a Maradj Miskolcon Alapítvány. Nevük beszédes: hallatán mindenki kitalálhatja, hogy céljuk a fi atalok Miskolcon tartása.

És tudják azt is, hogy ez csak akkor lehetséges, ha számukra izgalmas és tartalmas programokat szerveznek, mint például a Factory Fesztivál.

Az alapítványnak köszönhetően a szervezők a jegyárakat alacsonyan tudták tartani, így azt a diákok akár a zsebpénzükből is kifizethették.

ÉM-HE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában