Helyi közélet

2012.08.20. 16:29

Államalapítás ünnepe parkavatóval (is)

Mezőzombor - A Község „Közpark és parkolók kialakítása Mezőzomboron” elnevezésű projektzáró rendezvénnyel (is) ünnepelte hétfőn az államalapítás ünnepét.

Mezőzombor - A Község „Közpark és parkolók kialakítása Mezőzomboron” elnevezésű projektzáró rendezvénnyel (is) ünnepelte hétfőn az államalapítás ünnepét.A Béke kerti ünnepélyes megnyitón Radó Béla mondott köszöntőt, majd a parkot Koncz Ferenc adta át. Ezután az Andrássy parkhoz vonult az ünneplő sokadalom, ahol Kiss Péterné önkormányzati képviselő köszöntője után leleplezték a névadó emlékművét. A Béke kertben az ökumenikus Istentiszteletet követően az új kenyér megszentelésére, és megáldására került sor a történelmi egyházak vezetőinek közreműködésével. Köszöntőt Pálffy István országgyűlési képviselő mondott. A színpadon ezután amatőr művészeti csoportok adtak műsort, íjászat és gyermek foglalkoztató színesítette az ünnepi programot.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában