Helyi közélet

2012.07.12. 17:14

Zöld Nyíl: aszfaltozási munkálatok a Tizeshonvéd utcában és az Újgyőri főtér végállomáson

Miskolc - Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja a közúton közlekedőket és az utazóközönséget, hogy 2012. július 12-től aszfaltozási munkálatok kezdődnek a Zöld Nyíl villamos projekt keretén belül a Tizeshonvéd utcában és az Újgyőri főtér autóbusz végállomás területén belül.

Miskolc - Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja a közúton közlekedőket és az utazóközönséget, hogy 2012. július 12-től aszfaltozási munkálatok kezdődnek a Zöld Nyíl villamos projekt keretén belül a Tizeshonvéd utcában és az Újgyőri főtér autóbusz végállomás területén belül.Az aszfaltozás a Tizeshonvéd utcában a Malomszög utca és Szent Anna tér villamosmegállók közötti szakaszt érinti, ezért a munkálatok ideje alatt a közúti forgalom a villamospályára lesz terelve. Ezúton kérjük Utasainkat, hogy a munkálatok miatt, az Újgyőri főtér autóbusz végállomáson is fokozott figyelemmel közlekedjenek. Az aszfaltburkolatok felújításának várható ideje 10 nap.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. Projekt Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában