Helyi közélet

2012.06.15. 15:24

Fidesz: a törvény nem tudása, nem mentesít

Miskolc - Tompa Sándor felvetéseire Nánási-Kocsis Norbert (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő sajtóközleményben reagált.

Miskolc - Tompa Sándor felvetéseire Nánási-Kocsis Norbert (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő sajtóközleményben reagált.Tompa - miután eltévedt a magyar törvények és jogszabályok rengetegében - azt kárhoztatta a szemléletesnek gondolt, ám egytől-egyig rossz példáinak segítségével, hogy a város különféle beruházásainál, a most folyó építkezéseknél miért nem városi telephellyel rendelkező cégeket bíznak meg a kivitelezési munkákkal. Tompa képviselő figyelmét bizonyára elkerülte, hogy ebben az országban a törvények és jogszabályok nem teszik lehetővé nyílt közbeszerzési eljárások esetében, a kivitelező gazdasági társaságnak a megrendelő általi kijelölését. Továbbá bizonyára szintén elkerülte a gyurcsányista képviselő figyelmét az a tény is, hogy az általa például hozott beruházások többségénél - például a Diósgyőri Vár, vagy a Patak utcai mélygarázs esetében, még nincs is nyertessé nyilvánított kivitelező... a Soltész Nagy Kálmán és Vörösmarty utcai kereszteződés építésénél pedig szintén a nyílt közbeszerzési eljárások szigorú, törtvények által megszabott szabályai érvényesültek. Vagy Tompáéknak az fáj, hogy a miskolci beruházásoknál megszűnt a majd egy évtizedig tartó szocialista capcarázás?”


Miskolc - Kriza Ákos nem szereti a miskolciakat - ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában