Helyi közélet

2012.05.31. 14:06

Rendőrségi felhívás - Fegyveres rablót keres a Rendőrség

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló információk szerint egy ismeretlen férfi 2012. május 17-én 16.15 óra körüli időben bement egy kazincbarcikai játékterembe. Az elkövető a pénztárost a nála lévő, fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette és a kasszában lévő pénzt követelte tőle. Az ott dolgozó fiatal nő átadta a pénzt, majd ezt követően a férfi sietve távozott. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Az elkövetőről a játékterem biztonsági kamerája felvételt készített.

Személyleírása:

  • A férfi 60 év körüli, kb. 175 cm magas, átlagos testalkatú, fehér bőrű férfi, kopaszodó, vagy rövid hajú, bajusza, szakálla szemüvege nem volt.
  • A rablás során sötétkék vagy fekete széldzsekit, sötétkék farmert, világos cipőt, valamint világos színű baseball sapkát viselt.
  • A Rendőrség kéri, hogy aki fényképek alapján a bűncselekmény elkövetőjét felismeri vagy felismerni véli, illetve bármilyen információval rendelkezik a rablással, vagy az elkövetővel kapcsolatosan, jelentkezzen.

    Bejelentés tehető a Kazincbarcika Rendőrkapitányság ügyeletén (Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.) személyesen, vagy a 06-48/ 510-550 telefonszámon. Illetve az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívó számra, vagy bármelyik rendőri szervnél. A Rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.

    - Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos, B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferens -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában