Helyi közélet

2012.03.06. 15:50

Újdonságok a miskolci Régiségvásár kapcsán

Miskolc - Megállapodott a miskolci Régiségvásár jövőjéről Braun István és a Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft. A részletekre viszont két hetet kell várnunk.

Miskolc - Megállapodott a miskolci Régiségvásár jövőjéről Braun István és a Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft. A részletekre viszont két hetet kell várnunk.

- Nagyon pozitív hírekkel tudok szolgálni, ugyanis apró változtatásokkal, de sikerült megállapodnunk a Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft-vel - nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Braun István, a Régiségvásár szervezője a rendezvény jövőjével kapcsolatban.

Mint azt megtudtuk, a elkövetkezőkben is a miskolci belváros, a "Sétáló" ad majd otthont a Régiségvásárnak, szerződést Braun István az esztendő végéig kötött a Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft-vel.

Örülnek a szerződéskötésnek

- Nagyon örülök a szerződéskötésnek, azonban a kulturális szövetség terveiről, további részletekről nem tudok és nem is szeretnénk beszámolni - tette hozzá a vásár szervezője.

Természetesen megkerestük Némedi Varga Zoltánt, a Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, aki ugyancsak örömtelinek nevezte a megállapodást.

- Sikerült megegyeznünk, azonban a részletekről nagyszabású sajtótájékoztató keretén belül szeretnénk majd tájékoztatni a közvéleményt március közepe után - fogalmazott Némedi Varga Zoltán.

ÉM-JLI


Diavetítő Kossuth apánk árnyékában

Miskolc - Egy héttel a Kocsonyafesztivál után ismét megtelt élettel a belváros. Nem csoda, az első tavaszi Régiségvásáron nézelődhettek az érdeklődők.

“Mit szeretne venni a Régiségvásáron?” – megkérdeztük

Miskolc – Ha a hónap első vasárnapja Miskolcon, akkor sokan rávágják, hogy Régiségvásár. A forgatagban arra voltunk kíváncsiak, hogy mire “vadásznak” a tisztelt vevők?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában