Helyi közélet

2012.02.21. 10:56

Eltűnik a hó Sárospatakról

Sárospatak - Sárospatakon hétfőtől már hordják a havat a balesetveszélyes területekről.

Sárospatak - Sárospatakon hétfőtől már hordják a havat a balesetveszélyes területekről.A hét elején elkezdődött olvadás Zemplénben is nekilátott a korábban leesett eltüntetéséhez, ettől függetlenül a sárospataki kommunális szervezet munkatársai már hétfőn nekiláttak a ellapátolásához a belvárosban.

A veszély megszüntetése

Emri Lászlótól, a kommunális szervezet intézményvezetőjétől megtudtuk, folyamatosan takarítják a várost. Elsősorban a belvárost igyekeznek megszabadítani a felmalmozódott hótól. Főként a gyalogos átkelőhelyeket tisztítják meg és az egyéb balesetveszélyes helyeket. A kézi- és gépi erővel összegyűjtött havat a vasútállomás- és a vásártért melletti önkormányzati területekre szállítják. A munkavégzés folyamatos, hiszen hiába tartózkodik a hőmérő higanyszála nap közben tartósan nulla fok felett, a helyenként 1-1,5 méter magasra összetorlódott havat nem tudja órák alatt elolvasztani.

ÉM-BG

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában