Helyi közélet

2012.02.13. 14:12

Az együttműködés ellenére (is) előfordulhat

Miskolc - Kézi-, és gépi eszközök is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy egy munkaterületet megtisztítsanak és a hibát elhárítsák.

Miskolc - Kézi-, és gépi eszközök is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy egy munkaterületet megtisztítsanak és a hibát elhárítsák.Mint arról beszámoltunk, szombaton tönkrement Miskolcon a Liszt Ferenc utcában egy ivóvíz vezeték, ami miatt több helyen is (Komlóstető, Bükkszentlászló, Károly utcai Leánykollégium) nem, vagy nehezen csordogált a víz. Ráadásul nem könnyítette meg a szakemberek munkáját az a tény, hogy a hóeltakarítások kapcsán több csatornafedő tetejére hókupac került, melyek jéggé dermedve nehezítették a hibaelhárítást. Utóbbi kapcsán kérdeztük Pásztor Imrét, a Miskolc Holding Zrt. Kommunikációs-, és PR vezetőjét.

Segítik egymást

- A Miskolc Holding Zrt. tagvállalatai konzultálnak egymással, segítik egymás munkáját, együttműködnek." - jelentette ki érdeklődésünkre Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. Kommunikációs-, és PR vezetője. - A síktalanítási, hóletakarítási munkák elvégzésekor az aknák, csatornafedők elhelyezkedése miatt előfordulhat olyan helyzet, hogy a takarítás nyomán hó kerül a csatornafedélre, de a kivonuló egységek, amennyiben a munka elvégzése megkívánja, eltakarítják a havat, szabaddá teszik a munkavégzés területét.

Egy időben

Ugyanakkor - és erre volt példa legutóbb - a Búza tér közelében történt csőtörésnél, amikor víz került az útra és a járdára, a MIVÍZ Kft. szakembereinek hibaelhárításával egy időben a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. elvégezte a síktalanítást. - hangsúlyozta Pásztor Imre.

Ugyanis amennyiben valamilyen oknál fogva egy területet „hozzáférhetővé” kell tenni, mind a kézi-, mind a gépi eszközök rendelkezésre állnak ahhoz, hogy ezeket a lehető leghamarabb megtegyék és a hibát elhárítsák.

ÉM -JLI


Miskolc - A Miskolci Vízműtől kapott tájékoztatás szerint a megyeszékhelyen, a Liszt Ferenc utcában egy úgynevezett DN 400-as ivóvízvezeték meghibásodott.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában