Helyi közélet

2012.01.15. 12:36

Szó-Kép Ózdon

Ózd - A Szépirodalmi és Művészeti Értékeket Pártolók Szépítők Egyesülete január második hetében tartotta meg ez évi (2012) első összejövetelét,foglalkozását.

Ózd - A Szépirodalmi és Művészeti Értékeket Pártolók Szépítők Egyesülete január második hetében tartotta meg ez évi (2012) első összejövetelét,foglalkozását.Mindenek előtt az egyesület elnökének Jacsó Évának az új évi jó kívánsága hangzott el. - Kívánok a tagságnak sikerekben bővelkedő évet,de legalább olyat mint az elmúlt esztendő volt az egyesület életében-mondta. Ezt követően az "irodalmárok" legújabb verseikkel ismertették meg egymást. Majd Csernák Krisztina pedagógus arról tájékoztatta a tagságot,hogy napvilágot látott a Szó-Kép című könyv,amelyet kolléganőjével Barta Zsókával készített. 

A kötet Csenák Krisztinának a verseit ,Barta Zsókának pedig a rajzait, tartalmazza. A két pedagógus munkája által magánkiadásban született kötet - amely kereskedelmi forgalomba nem kerül - ünnepélyes keretek között lesz bemutatva 2012.február 13-án hétfőn délután 16 órakkor az Ózdi Városi Könyvtár (Petőfi tér 1) dísztermében.

Kerékgyártó Mihály

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában