Helyi közélet

2011.12.05. 12:42

Megnyílt a DVTK Ajándékboltja Miskolcon

Miskolc - Hétfőn délelőtt megnyílt a szurkolók által hosszú ideje várt DVTK Ajándékbolt a piros-fehér klub Andrássy úti stadionjában.

Miskolc - Hétfőn délelőtt megnyílt a szurkolók által hosszú ideje várt DVTK Ajándékbolt a piros-fehér klub Andrássy úti stadionjában.November utolsó vasárnapján, a Ferencváros elleni meccs napján némi ízelítő gyanánt - többnyire sálak, mezek formájában - már betekinthettek a drukkerek a Diósgyőri VTK ajándékboltjának kínálatába, azonban a hivatalos nyitásra hétfőn nem sokkal 10 óra után került sor az Andrássy úton. Talán Diósgyőrben már nem is meglepő, hogy legalább harmincan álltak sorba, hogy bejussanak és kedvükre vásárolhassanak a DVTK- s relikviákból.

Szinvapark és webshop

No, de nem csak Diósgyőr cuccokért toporogtak a szemerkélő esőben a drukkerek, hanem a tavaszi szezonra megvásárolható bérletekért is. A DVTK marketingigazgatója, Körmöndi Zoltán elmondta, hogy még Karácsony előtt, a Szinvaparkban is szeretnének megnyitni egy hasonló üzletet és természetesen "rajta vannak" a webshop-os értékesítésen is.

Sapka, sál, mezek

A DVTK Shop árukészletéről a klub részéről elárulták, hogy az még korántsem teljes, hiszen januártól például a kisebbekre is gondolva bővítik a DVTK logóval ellátott ajándéktárgyak sorát. Sokan kérdeztük, mi meg természetesen megnéztük, hogy mi kapható jelen pillanatban a teljesség igénye nélkül: DVTK címeres bögre, téli sapka, melegítő, galléros póló, poháralátét, egérpad, sálak, és mezek - utóbbi több játékos nevével (például Arze, Tisza, Seydi, Luque, vagy éppen Lippa) feliratozva.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában