Helyi közélet

2011.11.26. 19:03

Jobbik: Romló közbiztonsági mutatók

Miskolc - „Ne a rendőrség értékelje saját magát, a lakosság biztonságérzete legyen a közbiztonság mutatója”. A Fidesz-KDNP gazdagokat támogató politikája kettészakította a társadalmat a vagyonosak szűk, és a szegények egyre bővülő rétegeire - mondta el Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szombaton Miskolcon.

Miskolc - „Ne a rendőrség értékelje saját magát, a lakosság biztonságérzete legyen a közbiztonság mutatója”. A Fidesz-KDNP gazdagokat támogató politikája kettészakította a társadalmat a vagyonosak szűk, és a szegények egyre bővülő rétegeire - mondta el Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szombaton Miskolcon.Szegedi Csanád, a Jobbik elnökhelyettese ismertette a Belügyminisztérium legfrissebb adatait, melyek szerint idén Szegedi Csanád12,6 százalékkal nőtt a betöréses lopások, 20 százalékkal a rongálások száma, és megduplázódott az emberölések száma.

A kialakult helyzetért véleménye szerint nem a miskolci rendőrök a felelősek, de munkájuk teljesen hiábavaló a nem megfelelő szankciórendszer miatt. Sas Zoltán, a Jobbik rendvédelmi kabinetének alelnöke szerint ma a rendvédelmi szervek nem kapnak kellő odafigyelést: nincs életpályamodell, a fizetések alacsonyak. Véleménye szerint le kell számolni a statisztikai szemlélettel: ne a rendőrség értékelje saját magát, a lakosság biztonságérzete legyen a közbiztonság mutatója.

- ÉM-PGY -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában