Helyi közélet

2011.11.13. 17:18

Felébresztik a vállalkozói kedvet

Miskolc - A gazdasági utánpótlás-nevelés érdekében országos összefogással rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét, immár negyedik alkalommal.

Miskolc - A gazdasági utánpótlás-nevelés érdekében országos összefogással rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét, immár negyedik alkalommal. Nagyvállalatok vezetői és sikeres vállalkozók ébresztik fel a fiatalokban a vállalkozói kedvet, mivel a magyar kis- és középvállalkozói szektor egyharmada 5-8 éven belül generációváltás elé néz, ám a hazai fiatalok vállalkozói hajlandósága európai viszonylatban is nagyon alacsony. Budapesten és vidéken közel 40 ingyenes programmal várják az érdeklődőket, amelyek során sikeres hazai és külföldi nagyvállalatok vezetői, illetve vállalkozók számolnak be az üzleti élet kihívásairól és lehetőségeiről.

Miskolcon november 15-én délután 2 órától rendezik meg a Fiatal Vállalkozó Napját a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában