Helyi közélet

2011.11.12. 12:10

Autókat rongáltak meg Miskolcon

Miskolc, 2011. november 12., szombat (MTI) - Legalább húsz személyautót rongált meg egy 30 éves miskolci férfi a borsodi megyeszékhelyen, elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Miskolc, 2011. november 12., szombat (MTI) - Legalább húsz személyautót rongált meg egy 30 éves miskolci férfi a borsodi megyeszékhelyen, elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.A férfi alkoholos filctollal különböző ábrákat rajzolt az autókra. Őrizetbe vételére bűnismétlés miatt volt szükség, vele szemben már tart egy büntetőeljárás - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az MTI úgy tudja, hogy a férfi azonos azzal, akinek Miskolc avasi városrészén lévő lakásában a közelmúltban több robbanószerkezetet találták.

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában