Helyi közélet

2011.10.15. 18:49

Jó pályán maradni!

Miskolc - A „Jó pályán!” záró szakmai fórumát Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért címmel tartották szombaton a miskolci polgármesteri hivatal konferenciatermében.

Miskolc - A „Jó pályán!” záró szakmai fórumát Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért címmel tartották szombaton a miskolci polgármesteri hivatal konferenciatermében. Lassan befejezéséhez közeledik az a TÁMOP „Jó Pályán!” projekt, mely az ország 4 régiójában valósul meg, és a nők, fiatalok és 45 éven felüliek munkaerő-piaci (re)integrációját, „jó pálya”-választását, valamint esély- és és béregyenlőségét kívánta elősegíteni.

A projekt során a főpályázó SZGTI-vel (Szakszervezetek Gazdaság- és Társadalomkutatási Intézete) együttműködve négy régió civil szervezete is részt vett a megvalósításban: a Békés Megyei Nők Egyesülete, a Miskolci Nőknek Is Esélyt – MINŐIES - Alapítvány, a Várpalotai Írisz Nőegyesület és a nyíregyházi Nők a Jobb Jövőért Egyesület.

A záró szakmai fórum a projekt egyik alapkövét képező legutolsó találkozása a programban résztvevőknek, akik 120-an vannak. A résztvevőket Kiss Gábor, a polgármesteri hivatal főosztályvezetője köszöntötte, és ő mondta a zárszót is. Az előadások és tapasztalatok meghallgatásán túl Miskolc és a MINŐIES Alapítvány vendégül látta a budapesti, a békéscsabai, a nyíregyházi és a várpalotai résztvevőket. A szabad program keretében bemutatták a város főbb nevezetességeit is.

- ÉM -


Jó pályán, vissza a munkaerőpiacra!

Miskolc - A nők, a fiatalok és a 45 éven felüliek munkaerő-piaci (re)integrációját, helyes pályaválasztását, valamint esély-és és béregyenlőségét szándékszik elősegíteni az a program, melynek képzési modulját szombaton indították el az országban elsőként Miskolcon, a Civil Házban.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában