Helyi közélet

2011.09.20. 11:20

Együtt az emeléstechnika vezető cégei

Miskolc - Együttműködési megállapodást kötött a napokban a Konecranes finn darugyártó világcég magyarországi leányvállalata, valamint a miskolci székhelyű FUX Trading Kft.

Miskolc - Együttműködési megállapodást kötött a napokban a Konecranes finn darugyártó világcég magyarországi leányvállalata, valamint a miskolci székhelyű FUX Trading Kft.

Az együttműködés részeként a FUX Trading – mint gyártó – sodronyköteleket, fülecselt köteleket és egyéb emelőeszközöket szállít a Konecranes Kft-nek.

A 100 éve alapított finn anyacég, a Konecranes a világ egyik vezető darugyártója, valamint világelső darufelújításban, karbantartásban és szervizelésben. A magyar leányvállalat 20 éve alakult, s már évek óta piacvezető Magyarországon a daruzás terén, ahol teljeskörű szolgáltatást nyújt.

Kiegészítik egymást 

Dr. Barkóczi István, a FUX Trading ügyvezetője elmondta, cégük életében fontos lépés az együttműködés megkötése, hiszen ez azt jelenti, hogy termékeik megfelelnek azoknak az igen szigorú minőségi előírásoknak, amelyeket a Konecranes állít partnereivel szemben.

Újhelyi Csaba, a Konecranes Kft. cégvezetője azt emelte ki, hogy a két társaság hasonló szakmai területen mozog, kiegészítik egymás tevékenységét. Hangsúlyozta: a FUX Trading az egyetlen olyan vállalkozás Magyarországon, amely mindent tud az emelőkötelek gyártásáról, a Konecranes pedig rendelkezik olyan kötélvizsgálati módszerekkel, amelyet a miskolci Kft. is ajánlhat felhasználóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában