Helyi közélet

2011.09.08. 11:26

Bazul kupa a miskolci repülőtéren

Miskolc - A Borsod Megyei Repülőklub pénteken és szombaton rendezi meg a 2011. évi motoros UL kétüléses nemzeti bajnokságot  Motoros Sárkány-, Merevszárnyú UL- és Autógíró kategóriában.  A nemzeti bajnokság része a Bazul Kupának és az Apolló Találkozónak.

Miskolc - A Borsod Megyei Repülőklub pénteken és szombaton rendezi meg a 2011. évi motoros UL kétüléses nemzeti bajnokságot  Motoros Sárkány-, Merevszárnyú UL- és Autógíró kategóriában.  A nemzeti bajnokság része a Bazul Kupának és az Apolló Találkozónak. A  verseny helyszíne a miskolci repülőtér lesz a hétvégén, ám a versenyzőket és kísérőiket már csütörtökön várjuk a repülőtéren. A nevezés utolsó feltétele a pénteken  reggel 8 órára történő megérkezés." - tájékoztatta a Borsod Online-t Kiss László versenyigazgató.

A péntek reggel 8 órai regisztráció és eligazítás után 10 órakor start nyitás; motoros sárkányoknál , merevszárnyú gépeknél, autógírónál kétszemélyes kategóriában lehet indulni a Nemzeti Bajnokságon, de a Bazul Kupa részeként egyszemélyes sárkány és movit is indulhat .

"Pénteken két számot tervezünk, főleg navigációs feladatokra építve, valamint  célra szállást." - folytatta Kiss László versenyigazgató. "Szombaton egy célra szállás és utána átrepül a mezőny Egerbe, az Apolló Találkozóra."

- BOON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában