Helyi közélet

2011.08.07. 12:26

Készül Gyöngyvér steril szobája

Miskolc - Olvasóink nem hagyták magukra a bajba került, hármasikres családot.

Miskolc - Olvasóink nem hagyták magukra a bajba került, hármasikres családot.Olvasóink segítségének köszönhetően, szépen halad Gyöngyvér szobájának kialakítása, de a család egyéb segítséget is kapott. Az édesanya, Nagy Éva a következőket írta a napokban: „Szeretném megosztani önökkel a hétvégénk történéseit. Gyöngyvér szobájában már van plafon, ablak, és a falat is felvakolták! Ongáról érkezett egy fiatal pár és hoztak nekünk zöldségeket, befőtteket, savanyúságokat, Helgának néhány ruhát, párnát és 10 ezer forintot. Átválogattam az ajándékba kapott ruhákat és azokat, amelyek már kicsik voltak a gyerkőceimre, továbbajándékoztam egy várandós anyukának, aki szintén nincs túl jó anyagi helyzetben, és nagyon szívesen fogadta.”

A négygyermekes, hármasikres család nehéz helyzetéről júliusi riportunkban ismerkedhettek meg olvasóink. Azóta gyűlnek a nagylelkű adományok, és reméljük, mire a kis Gyöngyvér túl lesz a nehéz megpróbáltatáson, azaz a csontvelő-átültetésen, otthon a számára most épülőfélben lévő steril szoba is elkészül.

ÉM-HE

Segítsünk!

Kérjük tisztelt olvasóinkat, hogy aki tud, segítsen a hirtelen nehéz helyzetbe került családon!

A család elérhetősége:

enagy7@ citromail.hu, illetve 20-228-58-90

Lakcímük: 3535 Miskolc, Kisszilvás völgy 76215 hrsz.

A bankszámlaszámuk: Nagy Éva 11773346-96671429

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában