Helyi közélet

2011.07.12. 17:16

Hegyalja Fesztivál: fesztiválhangulat árnyékban és mobilon

Tokaj - A Hegyalja Fesztivál szerdán startol, de Tokajba már rengeteg zenerajongó leköltözött a hétre.

Tokaj - A Hegyalja Fesztivál szerdán startol, de Tokajba már rengeteg zenerajongó leköltözött a hétre.

A kempingben állnak a sátrak, de a később érkezőknek még van hely a fák árnyékában, és a környék vendéglátóinál is. A következő négy napra rengeteg napsütés, zene, furmint és kabaré várható. Hogy melyik mikor, azt a hegyaljások már az okostelefonjukon is pár kattintással megnézhetik, ahogy azt is, hogyan jutnak le leggyorsabban a fesztiválra.


Felkészült a Hegyalja a rossz időre?

Hétfőn kora este egy szélrohamokkal és jégesővel érkező vihar tépázta meg Debrecent és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes településeit.

Magyar rock és akusztikus Kalapács a Hegyalján

Tokaj, Rakamaz - Nagyvárosi farkas nyitja meg szerdán a Hegyalját. Nagy Feró és a Beatrice három generáció fesztiválhangulatát alapozza meg, hogy aztán az Edda koncertjén mindenki együtt énekelhesse a miskolci legendával, hogy „kölyköd voltam”. Rockklasszikusokból a tokaji Paulay Ede Színházba is jut, egy kis csavarral: Kalapács József akusztikus versekkel lép a közönség elé csütörtökön.

Vonattal féláron a Hegyalja Fesztiválra

Budapest, Tokaj - A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Tokaj állomásra, a július 13. és július 17. között megrendezésre kerülő Hegyalja Fesztiválra utazóknak.

Biztosított a nyugalom - elég rendőr lesz Tokajban

Tokaj - A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is kellő számú rendőr vigyázza a város nyugalmát a Hegyalja Fesztivál alatt.

Hegyalja Fesztivál: A hét közepén kezdődik a programsorozat

Rakamaz,Tokaj (MTI) - Szerdától dübörögnek a koncertek a Hegyalja Fesztiválon, de az ország legnagyobb zenés nyaralása már a hétvégén elkezdődött, ugyanis nagyon sok résztvevő egész hétre vagy még hosszabb időre leköltözött a Tokaj-hegyaljára, a történelmi borvidékre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában