Helyi közélet

2011.06.03. 18:03

Sütemény formájában is testet öltött a DVTK

<p>Miskolc - A színe piros-fehér, tejszínes málnakrémből és hideg túrókrémből készült, piskóta alapon, Dobos lapokból, a tetején marcipán borítással, csak természetes anyagok felhasználásával – ez a DVTK szelet, egy sütemény, amit pénteken délelőtt mutatott be a "gyártó" a miskolci Falánk Fanny vállalkozás tulajdonosa, Balázs Tibor.</p>

A Diósgyőr-szurkoló vállalkozó az első kóstolóra meghívta a DVTK-ból Benczés Miklós edzőt, Vitelki Zoltán pályaedzőt és a csapat egyik tagját Dobos Attilát – akinek saját bevallása szerint nincs tudomása arról, hogy bármi köze lenne a sütemény alapjához.

A sütemény szülője évek óta támogatja a labdarúgócsapatot, Benczés Miklós külön kiemelte, hogy a legnehezebb időszakban is számítani lehetett rá, az általa biztosított szolgáltatásra, az étkezésekre, majd a süteményről szólva megjegyezte, hogy az olyan édes, mint a bajnoki cím.

Mint azt Balázs Tibortól megtudtuk: a DVTK szeletet nem kizárólag a bajnokavatóra készült, azt a jövőben is folyamatosan árusítani fogják az üzleteikben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában