Helyi közélet

2011.06.30. 14:43

Garfield, Jackie és Arturka a miskolci Kedvencek Temetőjében

Miskolc - Nem a híres horror író-fejedelem, Stephen King álmodta meg, hanem valószínűleg csak így alakult, de tény: a Bükk kapujában, az egykori Kripton gyár szomszédságában található a miskolci Kedvencek Temetője.

Miskolc - Nem a híres horror író-fejedelem, Stephen King álmodta meg, hanem valószínűleg csak így alakult, de tény: a Bükk kapujában, az egykori Kripton gyár szomszédságában található a miskolci Kedvencek Temetője.Csip, Sziszi Kutya, Rapti Destroy. Fredi, élt 14 és fél évet. Arturka kutyus, és a 8 éves Csurmi. Nevek, dátumok az erdőben, nem messze a gyógyszergyártól, a Bükkben. Csontfejfán a felírat: Csurmi. 

Odébb Doriszka, mau, Dinike. Több, mint 60 sírhely a fák árnyékában, a patak parton. "Örökké velünk leszel kicsi babánk! Anya, Apa, Marci" - hirdeti az írás. Amott egy kis plüss állatka és csengő a fejfán. És majd mindenütt fényképek. De van kis piros lufi is; olyan, amit sokan Valentin nap alkalmával ajándékoznak egymásnak. Beljebb beton sírkőre vésve Csita, Tomi, Dui, és Tomi Kiwi neve. Csipike és Garfield csakúgy itt van eltemetve, mint Dió, a 20 hónapos kishörcsög. Jól elfér mellette Jackie, a kék hullámos papagáj is.

Miskolcon, a Bükk erdejében, nem messze a gyógyszertártól.

(JLI)  



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában