Helyi közélet

2011.06.23. 14:45

Eltévedt családot találtak meg a járőrök a Bükkben

<p>Miskolc, Hajdúszoboszló - A nagyszülők két unokával tévedtek el a Bükkben. A család szerencsére a rendőrségtől segítséget kért.</p>

A Hajdúszoboszlóról érkezett nagymama és nagypapa 7, illetve 4 éves unokájával kirándult a Bükkben június 22-én. A család 17. 00 óra után rádöbbent, nem tudják, hogy hol járnak és nem tudnak visszatalálni kiindulópontjukra. A 66 éves férfi ekkor felhívta a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy segítséget kérjen.

A Diósgyőri Rendőrőrs járőre egy erdész segítségével megkezdte a kutatást a megadott paraméterek alapján. Az úgymond rendőrségi tájoló jól működött, mivel két óra múlva megtalálták az eltévedteket. A kimerült és fáradt családot a rendőrjárőr a biztonságot adó szálláshelyükre vitte, ezzel zárva a kalandosra sikeredett bükki túrázást - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.


Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Macsi Ferencné 84 éves ózdi lakos eltűnése miatt.

Miskolc - A személyes adatok megfelelő védelmével megelőzhető, hogy az úgynevezett adathalászok ne csapolják meg a folyószámlát. Egy miskolci nő például több alkalommal vásárolt az interneten, bár ő nem tudott róla!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában