Helyi közélet

2010.11.02. 13:35

Tűzoltósági konferencia Kazincbarcikán

<p>Kazincbarcika - Idén immár 4. alkalommal rendez szakmai konferenciát a Kazincbarcika Városi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság november 3-án, szerdán délelőtt.</p>

2007-től kezdődően minden évben egy olyan téma köré szervezik a tanácskozást, mely a napi szakmai munka minél magasabb színvonalú végzése mellett még valami pluszt is ad a résztvevőknek. Most a minőségirányítás és a vezetéselmélet kerül fókuszba.
- 2010 március elsejétől a kazincbarcikai tűzoltóságon egy új szolgálati rendet vezettünk be, mely nagy lépés a minőségirányítás és a minőségbiztosítás felé - mondta Nagy István parancsnok. - A mostani konferencián ennek tapasztalatait is átbeszéljük, de kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a civil szférában hogyan működik mindaz, amit mi a szakmán belül jónak gondolunk. Ezért hívtunk olyan előadókat, akik nem a tűzoltóságnál, hanem a privát üzleti életben és más területen dolgoznak.
A szervezők öt megyéből és Budapestről várnak vendégeket, az eddigi visszajelzések kedvezőek, hiszen 60-80 résztvevője biztosan lesz a szakmai konferenciának.
- G. J. -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában