Helyi közélet

2010.11.07. 18:28

Kettős halál Nemesbikken

<p>Nemesbikk - Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.</p>


Hárman haltak meg a nemesbikki közlekedési balesetben

boon | 2010.11.08 10:53
Nemesbikk, Miskolc - Életét vesztette az a kerekesszékben ülő 13 éves kislány is, akit édesanyjával és nagymamájával együtt ütöttek el Nemesbikk belterületén a hét végén. A rendőrség vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.

Meghalt a 13 éves kislány is - háromra emelkededett a nemesbikki gázolás áldozatainak száma

fuggetlen | 2010.11.08 11:35
Nemesbikk, Miskolc - Belehalt sérüléseibe hétfőn az a 13 éves kislány, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt vasárnap gázolt el egy - saját bevallása szerint - kábítószert fogyasztó férfi a Borsod megyei Nemesbikken.

Kettős halál Nemesbikken

Nemesbikk - Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.

Vasárnap délután nem sokkal fél három után Nemesbikk belterületén Hejőbába felé haladt Ladájával egy hejőbábai férfi, amikor a Petőfi utcán egy erős balkanyarban elveszítette uralmát az autó fölött és elgázolt járművével egy 35 és egy 63 éves helybeli nőt, akik kerekesszéket és kerékpárt toltak az úttest jobb oldalán. A kerekesszékben egy 13 éves kislány ült.

A gázolás következtében a két asszony – anya és lánya – a helyszínen életét vesztette, a kislányért – a 35 éves nő gyermeke – keményen küzdöttek a mentők, végül súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította a megyei kórházba.

A kettős halálos gázolás körülményeit a megyei rendőr-főkapitányság közeledésrendészeti osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

A helyszíni szemle alkalmával elvégzett elsődleges vizsgálatok során felmerült, hogy a sofőr kábítószertől befolyásolt állapotban vezette a gépjárművet, amit a 23 éves járművezető a helyszínen elismert. A Büntető törvénykönyv szerint a bódult állapotban elkövetett járművezetés, ha az halált okoz, 2-8 évig, amennyiben pedig kettőnél több ember halálát okozza, 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő – mondta el a baleset kapcsán dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője.

ÉM-SZP


Drogozott a Nemesbikken gázoló autós

fuggetlen | 2010.11.07 18:05
Kábítószert fogyasztott - ezt vallotta a helyszínen a rendőröknek az az autós, aki vasárnap délután három embert gázolt el a Borsod megyei Nemesbikken. Ketten közülük a helyszínen meghaltak.

Elgázoltak három embert Nemesbikken - két halott, egy sérült

fuggetlen | 2010.11.07 16:00
Nemesbikk - Két nő meghalt, egy fiatalember megsérült vasárnap délután a Borsod megyei Nemesbikken, amikor elgázolta őket egy autó. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.


Nagyobb térképre váltás


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában