Helyi közélet

2010.11.08. 10:53

Hárman haltak meg a nemesbikki közlekedési balesetben

<p>Nemesbikk, Miskolc - Életét vesztette az a kerekesszékben ülő 13 éves kislány is, akit édesanyjával és nagymamájával együtt ütöttek el Nembesbikk belterületén a hét végén. A rendőrség vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a november 7-én délután fél háromkor történt három ember halálát követelő közlekedési baleset pontos körülményeit. Az eljárás jelenlegi adatai szerint egy személygépkocsi sofőrje Nemesbikk belterületén feltehetően rosszul választotta meg a jármű sebességét, ezért az út jobb oldalára sodródott, majd hátulról elütött három, vele azonos irányban az út szélén közlekedő gyalogost.

A baleset helyszínén egy 63 éves, és egy 36 éves helyi nő veszítette életét. A családi tragédia harmadik sérültjét, a kerekesszékben tolt lányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A gondos orvosi beavatkozások ellenére a 13 éves kislány november 8-án elhunyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság járművezetés ittas vagy bódult állapotban elkövetett bűncselekmény miatt folytat eljárást, amely eredményeként egy 23 éves férfit vett bűnügyi őrizetbe a rendőrség.

A Büntető Törvénykönyv szerint, aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt vasúti vagy úszó munkagépet, avagy közúton gépi meghajtású járművet vezet vétséget követ el, amennyiben azonban az elkövető kettőnél több ember halálát okozza, akkor bűncselekményt követ el és öt évtől tíz évig terjedő szabadságveszéssel sújtható.

- B.-A.-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -


Meghalt a 13 éves kislány is - háromra emelkededett a nemesbikki gázolás áldozatainak száma

fuggetlen | 2010.11.08 11:35
Nemesbikk, Miskolc - Belehalt sérüléseibe hétfőn az a 13 éves kislány, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt vasárnap gázolt el egy - saját bevallása szerint - kábítószert fogyasztó férfi a Borsod megyei Nemesbikken.

Kilencen haltak meg az utakon a hétvégén

fuggetlen | 2010.11.08 09:00
Az elmúlt hétvégén - pénteken, szombaton és vasárnap - összesen 435 közlekedési baleset történt az ország útjain.

Kettős halál Nemesbikken

boon | 2010.11.07 18:28
Nemesbikk - Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.

Drogozott a Nemesbikken gázoló autós

fuggetlen | 2010.11.07 18:05
Nemesbikk - Kábítószert fogyasztott - ezt vallotta a helyszínen a rendőröknek az az autós, aki vasárnap délután három embert gázolt el a Borsod megyei Nemesbikken. Ketten közülük a helyszínen meghaltak.

Elgázoltak három embert Nemesbikken - két halott, egy sérült

fuggetlen | 2010.11.07 16:00
Nemesbikk - Két nő meghalt, egy fiatalember megsérült vasárnap délután a Borsod megyei Nemesbikken, amikor elgázolta őket egy autó. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.


Nagyobb térképre váltás


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában