Helyi közélet

2010.11.02. 10:41

A miskolci Otthon Centrum Ingatlaniroda 2010 októberében ünnepli fennállásának 2. évfordulóját

<p>Nagy örömünkre szolgál, hogy ebből az alkalomból sikerült megvalósítanunk egyik fontos célunkat: november 2-án sikerül elköltöznünk Miskolc „szívébe”, a Széchenyi u. 21-23 szám alá, a Nemzeti Színház közvetlen szomszédságába.</p>

Miskolcon és a megyében ingatlant értékesítők, illetve vásárlók, immár exkluzív irodai környezetben, továbbra is számíthatnak képzett tanácsadóinkra!

Tisztelt ingatlantulajdonosok! Mi megtaláljuk Önöknek a legmegfelelőbb vevőt a legoptimálisabb ár mellett!

Tisztelt vásárlók! Mi megtaláljuk Önöknek az igényeiknek megfelelő lakást, családi házat, vagy telket.

Az ingatlantulajdonosoknak az értékesítési folyamat legelejétől szakmai segítséget nyújtunk. Tanácsot adunk a reális ár kialakításához, fényképeket, alaprajzot és részletes leírást készítünk az ingatlanról. Számos jól működő internetes portálon hirdetünk, ahol folyamatosan előrehelyezzük az ingatlanokat, hogy a vevők könnyen megtalálják. Ezen kívül hetente jelennek meg a nyomtatott sajtóban is a hirdetéseink. Fizetőképes, komoly vevő ügyfeleinknek mi mutatjuk be az ingatlanokat, elkísérjük őket az általuk kiválasztott lakásokba. Az adásvételi szerződés előkészítését, a tulajdoni lap beszerzését is elvégezzük Önök helyett. Egészen a kulcsátadásig a felek segítségére vagyunk!

A vásárolni kívánó kedves Érdeklődőink nálunk reális áron lévő ingatlanokat találnak, és minden kategóriában rendelkezünk olyan széles körű kínálattal, ahol mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást.

Reméljük  Önt is a jövőben elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!   

Látogasson el honlapunkra: www.oc.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában