Helyi közélet

2010.09.20. 14:39

Rudabánya polgármesterjelöltjei

<p>Rudabánya - Garan Árpád István és Szobota János bemutakozása.</p>


Baffi Attila, független, nem élt a lehetősséggel.


Garan Árpád István, független
„45 éve Rudabányán élek családommal. A helyi önkormányzatban 1998-tól kültagként tevékenykedtem 2002-ig. 2002-től megválasztottak önkormányzati képviselőnek. 2002-ben társaimmal megalakítottuk a Fidesz helyi csoportját, melyet 2010. nyarán egy igaz magyar ember támogatása miatt feloszlattak. Fő célkitűzésem: közérdek mindig előzze meg az egyéni és szűk csoportérdekeket. Programomat a lakossággal történő folyamatos kapcsolattartás alapján, véleményük figyelembevételével készítettem el. A programom lényege egy szerethető, élhető, hangulatos kisváros kialakítása. Szeretem a lehetetlent, mert rengeteg lehetőséget hordoz magában. Részletesebb programomat a rudabányai lakosoknak személyesen kívánom eljuttatni.”

Szobota János független
„Két ciklusban irányítottam Rudabánya önkormányzatát. Jelentős fejlesztéseket végeztünk, mely oda vezetett, hogy 2008. július elsején visszanyerte városi rangját. Polgármesterségem ideje alatt 1,1 milliárd forint fejlesztés valósulhatott meg. A gazdasági nehézségek ellenére a településnek hitelállománya nincs. Rudabánya város fejlődése érdekében az elkövetkezendő időszakban polgármesterré választásom esetén mindent megteszek, hogy a városi ranghoz méltó fejlesztések valósulhassanak meg. Törekszem arra, hogy mikrotérségi központtá váljon a város, ezzel is segítve magunk és a környező települések boldogulását. Élhetőbb, szebb, biztonságosabb környezet kialakításával szeretném a településen lakó emberek életkörülményeit javítani.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában