Helyi közélet

2010.09.11. 12:38

Két halott, két sérült egy Heves megyei balesetben - vízátfolyáson csúszhatott meg a kocsi

<p>Vízátfolyáson csúszhatott meg az az autó, amely szombatra virradó éjszaka karambolozott egy teherautóval Heves megyében. A balesetben ketten meghaltak, egyikük egy 39 éves ózdi férfi.</p>

A kocsi valószínűleg egy vízátfolyáson csúzhatott meg, ezért sodródott át a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy kisteherautóval. Az autó utasai közül ketten - a két elől ülő férfi - a helyszínen meghalt, míg a hátsó utas megsérült. A kisteherautóban ketten voltak, itt egyikük sérült meg - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Portálunk értesülése szerint a két helyszínen életét vesztett férfi egy 51 éves egri, illetve egy 39 éves ózdi férfi.

Magyar Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta: a sérülteket a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, és ők emelték ki a holttesteket is. A sérülteket a mentők súlyos állapotban az egri kórházba szállították.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában