Helyi közélet

2010.09.12. 20:28

10 éves a Szinvapark!

<p>Miskolc - Tinédzserkorba lép idén Miskolc egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a Szinvapark, melynek keretén belül színes és szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket.</p>

A szórakozás mellett a család, a szépség és az egészség játssza majd a főszerepet a három nap alatt.
 
A program keretén belül divatbemutatókkal szórakoztatják a vendégeket, ahol bemutatják az őszi trendet, valamint egészségméréseken és tanácsadáson vehetünk részt, sőt, még egy csipet ezotériával is megbolondítják a programot a szervezők. Ha mások egészsége iránt is elkötelezettek vagyunk, kiváló alkalom a segítségre a véradás szombaton délután a Galérián.  
 
A kicsiket tárt kapukkal várja a Játékvár, és a Kincső Hagyományőrző Napközi játszóháza, de a Mancs a Kézben Egyesület kutyabemutatója és a Miskolci Jegesmedvék közönségtalálkozója is biztosan örömöt szerez majd nekik, a szülinapi családi vetélkedőn pedig együtt versenyezhetnek szüleikkel. Nincs is szebb a boldogságtól sugárzó gyermekarcoknál, nehéz dolga lesz a zsűrinek a Szinvapark Legszebb Gyermekarca cím odaítélésénél, melyre szombaton kerül sor.  
 
Természetesen az idei szülinap sem telhet sztárok nélkül. Pénteken Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, szombaton Bagi és Nacsa, vasárnap MC’DC’ és Jammal szórakoztatja a látogatókat, a Szépség és Egészségnap házigazdája pedig Bellus István lesz. 
 
A rendezvény mindhárom napján szülinapi akciókat tartanak a Szinvapark számos üzletében! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában