Helyi közélet

2010.08.31. 15:31

Ismét nagy sikerrel zárult a sajóládi falunap

<p>Sajólád – A hétvégén rendezték meg az idei sajóládi falunapot, melynek az Egészségház területe és parkolója adott otthont.</p>

Számos remek produkciót láthatott az, aki kilátogatott vasárnap a sajóládi falunapra, ahol az egész napon át tartó rendezvényen mindenki megtalálhatta számítását, hiszen a színes és válozatos programokból idén sem volt hiány.

Közreműködtek a Zenebona társulat tagjai, akik vidám gyermekműsorral léptek fel, ezt követően showműsorral kápráztatta el a nézőit Fürdi Zsóka Divatstúdiója, majd a "Humorszínpad" fiatal tehetségei stand up comedy-ben szórakoztatták a nagyérdeműt. Az ebéd után kihirdették a főzőverseny eredményeit is, az első helyezettnek járó serleget pedig Mátyás Rudolf mesterszakács adta át. A délután folyamán is folytatódtak a programok, többek között a Sajóládi Népművészeti Egyesület műsorát, Dankó Szilvia énekesnő slágerparádéját illetve a "Valahol Európában" című zenés előadást a Sinkovits Imre drámakör mutatta be. Több kísérő program is tarkította az eseményt, mint például Játszóház a Manó-Manufaktúrával, ezenkívül a nagy népszerűségnek örvendő Habparty, Ugrálóvár, Óriáscsúszda és Rodeóbika is várta a gyerekeket. A nap sztárvendége Oláh Ibolya volt, és egyben az ő koncertjével zárult az idei sajóládi falunap.

Kiss Viktor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában