Helyi közélet

2010.07.25. 09:32

Nyomoz a rendőrség a katapult-baleset ügyében

<p>Nyíregyháza, Rakamaz, Tokaj - Mint korábban beszámoltunk róla, életveszélyesen megsérült egy 21 éves férfi Rakamazon, a Hegyalja Fesztiválon, amikor kizuhant a "katapult" nevű gépből.</p>

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával elrendelt nyomozás keretében, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.


Katapult baleset - túl a közvetlen életveszélyen

fuggetlen | 2010.07.19 14:05
Túl van a közvetlen életveszélyen, de továbbra is súlyos az állapota annak a fiatalembernek, aki pénteken este a Hegyalja Fesztiválon a katapultból esett ki. A 21 éves pilisi fiatalembert a nyíregyházi Jósa András Kórház intenzív osztályán ápolják.

Még súlyos állapotban van a Hegyalja Fesztiválon megsérült fiatalember

fuggetlen | 2010.07.18 17:35
A lélegeztetőgépről már levették, de még mindig súlyos az állapota annak a fiatalembernek, aki péntek este zuhant le körülbelül 14 méter magasból a katapult nevű játékról a Hegyalja Fesztiválon. A fiatalembert szombaton megműtötték, jövő héten újabb műtét vár rá.

Továbbra is életveszélyes állapotban van a hegyaljai fesztiválon sérült fiatalember

fuggetlen | 2010.07.17 14:16
A nyíregyházi Jósa András Kórház intenzív osztályán ápolják azt a 21 éves, pilisi fiatalembert, aki pénteken este a katapultról zuhant le mintegy 14 méter magasból a Hegyalja Fesztiválon, Tokaj és Rakamaz között.

Géppel lélegeztetik a Hegyalja Fesztiválon megsérült fiatalembert

szon | 2010.07.17 14:12
Péntek este súlyos balesetet szenvedett egy pilisi férfi, aki a Hegyalja Fesztiválon egy katapultból zuhant le.

Nyomozás indult a katapult-baleset miatt

fuggetlen | 2010.07.17 12:50
Tokaj - A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával rendelt el nyomozást, a péntek este Rakamazon, a Hegyalja Fesztiválon történt súlyos baleset kapcsán.

Nyomozás a „katapult” baleset miatt Rakamazon

szon | 2010.07.17 11:45
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával elrendelt nyomozás keretében, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a péntek este Rakamazon, a Hegyalja Fesztiválon történt súlyos baleset körülményeit.

Kizuhant egy fesztiválozó a katapultból

fuggetlen | 2010.07.16 20:55
Kiesett a katapultból egy fiatalember a tokaji Hegyalja Fesztiválon pénteken este. Szemtanúk szerint 14 métert zuhant és feltehetőleg talpára esett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában