Helyi közélet

2010.07.07. 11:56

Menetjegyek érvényesítése a miskolci villamospótló autóbuszokon

<p>Miskolc - Május elejétől, ahogy elindultak a Zöld Nyíl villamosprojekt munkálatai, a villamosok mellett villamospótló autóbuszok is közlekednek.</p>

Korábban már felhívtuk utasaink figyelmét arra, hogy egy menetjegy a villamosvonal teljes hosszán érvényes, vagyis átszállás ide vagy oda, a Tiszai pályaudvarról Diósgyőrbe, illetve a Vasgyárba való eljutáshoz egyetlen jegyet kell érvényesíteni. A menetjegyet viszont ha átszállunk, ismét érvényesíteni kell. Az tehát, aki jelenleg a Thököly utcán a villamosról villamospótló autóbuszra száll át (vagy fordítva) az első járművönérvényesíti a menetjegyet a szokásos "számos" (1-9-es) mezőjénél, majd átszálláskor megfordítjaa jegyet és a másik végén érvényesíti (lyukasztja).

Ezúttal tájékoztatjuk utasainkat arról is, hogy a 21-es egyvonalas bérlettel kizárólag akkor lehetett igénybe venni a villamosokat, amikor ez az autóbusz nem tudott a teljes vonalán a Kandó Kálmán u. végállomásig közlekedni.

- MVK Zrt. -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában