Helyi közélet

2010.06.13. 11:45

Táncos kerti parti az Ifjúsági Házban

<p>A még délután is tomboló hőség ellenére is mintegy ezren gyűltek össze az Ifjúsági és Szabadidő Ház Mozgásművészeti Egységének kerti partiján szombaton. Nem csak összegyűltek: táncoltak is. nem is akárhogy!</p>

Az időponton nem is gondolkodtak, hiszen évek óta június második szombatján tartják meg ezt az össznépi bulit. Mondjuk, nem csoda, hogy ennyien összegyűltek, hiszen a „Mozgásművészeti Óvoda, a „Haladó és kezdő 10 tánc”, a „Majorette együttes” több korcsoportja, valamint a „Ködmön Táncegyüttes” társastánccsoportjainak és egyéni versenyzőinek (már a felsoroltak létszáma is 300 fő!) produkcióira kíváncsiak voltak a családtagok és a barátok is: mire jutottak, mennyit fejlődtek az egy esztendő alatt.

A táncon túl persze, mint minden valamire való kerti partin, volt lufi és evés-ivás is. Az idő előrehaladtával pedig már az enyhítő árnyék is megérkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában