Helyi közélet

2010.05.18. 12:37

Szünetelnek a járóbeteg-szakrendelések

<p>Miskolc, Szikszó - Még a kórházigazgató is Miskolcon rekedt; átmenetileg nem fogadják a járóbeteg-szakrendelésre érkezőket a szikszói kórházban. Remélhetőleg csütörtökön már igen...</p>

A kórház udvarán még mintegy 30 centiméteres a víz, továbbá áll a víz az ápolási osztályon és a raktárban is, de a pincéből már sikerült kiszivattyúzni – tájékoztatta az Észak-Magyarországot a szikszói kórházbeli állapotokról dr. Tiba Sándor igazgató, miskolci otthonából kedden délben. Nem csak neki nem sikerült kijutnia SzikszóraMiskolcról, hanem több kollégájának sem, ez is az oka, hogy egyelőre szünetelnek a járóbeteg-szakrendelések az intézményben. – Most épp az a helyzet állt elő, hogy Abaúj felől elérhető Szikszó, de Miskolc felől nem, illetve Szikszóról nem képesek továbbjönni a betegek Miskolcra – boncolgatta az aktuális állapotokat az igazgató.
– Reményeink szerint csütörtökre rendeződnek az útviszonyok, s akkortól ismét fogadhatjuk járóbeteg-szakrendeléseinken pácienseinket – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában