Helyi közélet

2010.03.18. 14:56

Nézőpont: Ajánlom a magamét!

<p><em>Elegem van belőle, hogy tőlem mindenki csak azt az egyet akarja! Balról is, jobbról is zsonganak a fülemben a szirénhangok, azt firtatják, van-e már választottam, mert ha nem, ők bizony tudnának mit kezdeni vele – de én meggondolom, kinek is adom a kezébe.</em>&#160;<b>Szendrei Péter jegyzete</b></p>

Udvarlással nálam senki nem megy semmire, hazugokra pedig nem szívesen bízom. Jó páran visszaéltek már a jóhiszeműségemmel, mind csak kihasználtak, aztán amikor megkapták, amit akartak, évekig felém se néztek – most meg azt várnák, hogy újra bízzam bennük. Hát igen, a kopogtató cédulámra mindenkinek fáj a foga.

A hét végén lejár az ajánlószelvények leadási határideje, ezután tisztábban látunk majd, melyik párt jogosult területi, illetve országos listát állítani – ami főleg a kicsik esetében lehet izgalmas, hiszen döntően befolyásolhatja parlamentbe jutási esélyeiket. A kopogtatócédula azonban csak a jelöltállításról szól, még nem szavazat. A végső meccsre áprilisban kerül sor és csak utána derülhet ki, újra hazudtak-e a szirénhangok.

Szendrei Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában