Helyi közélet

2009.01.09. 00:16

Nézőpont: Zimankó

<p>Sok-sok népi és urbánus okosság létezik arra, hogy győztesen kerüljünk ki a téli hideg ellen küzdelemből. <STRONG>Pap Gyula jegyzete.</STRONG></p>

Az utóbbiak közül éppen születőben az, hogy mit tegyünk, ha szívós csatában leváltunk a távfűtésről és most már csak kizárólag az egyre dráguló és momentán a zéró szint felé közelgő gázzal tudunk fűteni. (Nem mintha a csak gázzal operáló távfűtést nem küldené ugyancsak padlóra ez a helyzet) A fejünket a falba verésénél bizonyára létezik majd nagyobb hőfejlődéssel járó és kevésbé fájdalmas módszer, többen dolgoznak rajta.

A cipőbe sok zokni, nejlon zazskó, újság, a puffancsdzseki alá kötött pullóver, jégeralsó, nem nóvum, de az egyedi kivitelezések jelentősen színesítik a téli tájképet. Persze lehet virítani a legkülönfélébb dry- és climafit egyszál termékekben, hogy ne is beszéljünk az elengedhetetlen aláöltözet (underwear) csúcstechnológiáról, amiből ötezerért már lehet is kapni egy alsóslippet. Fejünkön polársapka vagy usánka feszülhet és zúdíthatjuk magunkba a természetes és mesterséges vitaminokat.

És ha mind e mellé még szorgos munka is társul – észre sem vesszük a hideget.

- Pap Gyula -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában