Helyi közélet

2009.01.08. 11:43

Nyíltan a bölcsészettudományról

<p>Miskolc - Mitől jó a Miskolci Egyetem, jó pályát választottak-e, mi közül választhatnak a bölcsészettudományi karon.&#160;<DIA width="960" height="800" alt="Nyílt nap a Miskolci Egyetem Bölcsész Karán 2009.01.08."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ny_lt_nap_a_Miskolci_Egyetem_B_lcs_sz_Kar_n/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Nyílt nap a Miskolci Egyetem Bölcsész Karán 2009.01.08." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/36051/ny--lt-nap-a-miskolci-egyetem-b--lcs--szettudom--nyi-kar--n" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattak azok, akik ellátogattak csütörtökön a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi karának nyílt napjára. Délelőtt csaknem 200 érdeklődő volt, de – hogy a tanulóknak ne kelljen hiányozniuk az iskolából – délután is tartottak tájékoztatókat.

Fazekas Csaba, a kar dékánja elégedett volt az érdeklődők számával: „Minden évben közel ennyien jönnek el nyílt napunkra.” Elmondta azt is, hogy a kar iránt némiképp csökkent az érdeklődés az elmúlt években, de ez nem csak a miskolcira jelelmző, hanem országos tendencia.

Az érdeklődőket dr. Dobróka Mihály, az egyetem rektorhelyettese köszöntötte. Ismertetve a campus történetét, kiemelve a Miskolci Egyetemen folyó munkát, az intézmény sikereit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában