Helyi közélet

2008.11.27. 09:48

Miskolci milliomosok

<p>A miskolci testvérpár, Juhász Adrienn és Viktória 7 millió forintot nyert szerda este A Széf című műsorban. Még nyáron jelentkeztek az RTL Klub játékára, viccből.</p>

Ez azonban olyan jól sikerült, hogy meg sem álltak a döntőig, ahol a pénzt tartalmazó széfet sikerült kinyitniuk. Ezzel elvihették a hétmillió forintot, amit utazásra és tanulásra költ a testvérpár.

Vikit idén vették fel a Corvinus egyetemre, turizmus vendéglátás szakra. Miskolcon született, de a szüleik négy évvel ezelőtt elváltak, ezért ő anyukájával Pestre költözött. Nővérével nem laknak együtt, de nagyon szoros a kapcsolatuk. Azonban mindketten akaratosak – meséli Adrienn – és emiatt parázs viták vannak köztük, de aztán hamar kibékülnek.

Abban is nehezen egyeztek meg, hogy a műsorba jelentkezzenek: Adrienn nem szeret szerepelni, ő nem akart részt venni a játékban, míg húga igen. Akkor ő nyert, most mindketten. Adrienn elmesélte: egy nyári este döntöttek úgy, hogy a játék honlapján jelentkeznek a műsorba. Nem gondolták, hogy beválogatják őket, de szerencsére sikerült.

Adrienn magáról is mesélt: Miskolcon tanul az egyetemen, másodéves óvodapedagógus szakon. Imád utazni, a családjával Európa nagy részét már bejárták, és a nyereményből is biztos, hogy utaznak majd, egyik nagy álmuk, hogy eljussanak Amerikába.

Kapcsolódó cikkek:
Boda László és fia feltörték A széf-et
Az RTL Klub népszerű játékában a nyíregyházi Boda László és fia próbálta meg „feltörni” A széf-et, próbálkozásukat pedig siker koronázta: három millió tízezer forintot nyertek.

Tuska ölébe pottyant a nagy suska
A Várda SE hálóőre, a Nyíregyházán élő Tuska János és felesége vitte el A Széf tízmillió forintos díját.

Csak Vágón múlott, hogy ki lesz milliomos!
Megdöbbentő kijelentést tett Vágó István: az elmúlt nyolc év során a Legyen Ön is milliomos! házigazdájaként tudatosan szelektált a játékosok között.

Sajószögedi játékos a "Milliomosban"
A sajószögedi földrajz- testnevelés szakos mérnök-tanár a 46 éves Bacsa Ferenc bejutott a versenyzők soraiba. Sajószögedi játékos a   Milliomosban   2008.02.07.

Sebestyén Balázs 10 milliót szedett össze könyvével
Sebestyén Balázsé lett az év sikerkönyve, a Szigorúan bizalmas több mint ötvenezer példányban kelt el. A műsorvezető ezzel mintegy tízmillió forintot tehetett zsebre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában