Helyi közélet

2008.10.21. 16:05

Van másik bank?

<p>Az OTP kockázatcsökkentő lépésének eredménye, hogy 400 településen – ebből 126 Borsodban van – az ingatlanok nem szolgálnak hitelfedezetként.</p>

A szakemberek szerint a listán szereplő települések a kilábalásnak az utolsó esélyét is elvesztették ezzel az intézkedéssel, hiszen ezeknek a falvaknak eddig sem volt önerejük, de ezek után azoktól is elvették a lehetőséget, akik akartak valamit tenni felemelkedésük érdekében. Vagy mehetnek esetleg más bankokhoz, vagy ott is hasonló, település szerinti besorolás vár rájuk?

A Raiffeisen banknál nem létezik ilyen besorolás – válaszolta kérdésünkre Nagy Edina, a bank marketing főosztályának munkatársa. A hitelfelvétel kondícióiról ügyfeleink a honlapunkon is fent lévő kondíciós listából tájékozódhatnak – tette hozzá.

Más bankokat is kérdeztünk, köztük a CIB-et, az MKB-t, FHB-t is. A CIB nem kívánt nyilatkozni ebben a témában, a másik két bank későbbre ígért választ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában