Helyi közélet

2008.06.18. 07:25

Halálát okozta vagy csak megverte feleségét?

<p>Különös haláleset miatt nyomoznak a sátoraljaújhelyi rendőrök, ugyanis egy, a napokban holtan talált asszony halálának okát vizsgálják. Egyelőre súlyos testi sértés a gyanú a férjjel szemben, de halálokozás is felmerülhet…</p>

Az elmúlt hétvégén az esti órákban talált mozdulatlanul fekvő feleségére a férfi - az elsődleges információk szerint. Orvost hívtak, de a nőn segíteni már nem lehetett.
A nyomozás eddigi adatai szerint az asszonyt jó egy héttel ezelőtt megverte férje. A bántalmazásból nem lett ügy. A nő csak a múlt pénteken panaszkodott szomszédainak az esetről, és fájlalta testét. Mentőt hívtak hozzá és kórházba szállították.

Megvizsgálták a nőt, aki szombaton saját felelősségére hazament. Azt mondta, hogy nem akar bent maradni. Aznap este azonban otthonában meghalt.
Az igazságügyi szakértői boncolás során állapítják meg, hogy halál beállta közvetlen összefüggésben volt-e a verés okozta sebesülésekkel vagy sem. Ha igen, súlyos börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság a férfit bűnösség megállapítása esetén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában