Helyi közélet

2008.06.06. 17:15

Belerongyolt a Ladába Arnótnál

<p>Arnót - A 3-as főúton Arnótnak akart elkanyarodni az a Lada, amibe belerongyolt hátulról a megállni nem tudó Opel Astra.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Baleset történt a 3-as főúton, Arnótnál"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_t_rt_nt_a_3_as_f__337__ton__Arn_tn_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Baleset történt a 3-as főúton, Arnótnál" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-20080606065-001_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Szerencsére senki sem sérült meg abban a balesetben, ami Arnótnál történt a 3-as főúton pénteken délután. Egy Lada vezetője kanyarodott volna bara a falu irányába a felső bejárónál, de a szembejövő forgalom ezt nem tette lehetővé számára, ezért várakozott a sorára. 
Viszont mögötte egy Opel Astra közeledett, amelynek vezetője hamar fölmérte: nem tudja kikerülni az álló autót, ezért fékezett egy nagyot. Ez sem volt elég a megálláshoz, így jobbról próbálkozott a kikerüléssel, de sajnos nem sikerült neki. Belerohant a Lada jobb hátuljába azt teljesen megrogyasztva, ő pedig egy stop tábla tövében landolt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában